Welkom bij D.E.V. Verhuur

Ruim 25 jaar verhuurt D.E.V Verhuur dranghekken, bouwhekken, wegafzetting en vlaggenmasten. Tevens plaatsen wij de bekende driezijdige reclameborden langs de weg.
Ook verhuren wij fietsenrekken.
Daarnaast zijn wij 5 jaar hoofdsponsor geweest van diverse wielercriteria in Drenthe, Friesland en Groningen onder de naam D.E.V.-Klassement.

25 jaar toeschouwers
In de 25 jaar dat D.E.V. Verhuur bij allerlei evenementen, feesten, intochten, wedstrijden van de partij is geweest zijn we maar weinig aan het toeschouwer-zijn toegekomen. Het draaide allemaal om de "echte" toeschouwers: de mensen die van heinde en ver waren gekomen om getuige te zijn van de Ronde van Drenthe, de TT, de Gouden Pijl, de feestelijke intocht van Sinterklaas of Koningsdag.

WK Wielrennen 2014 - Spanje
De dranghekken staan nu ook bij het WK Wielrennen in Ponferrada in Spanje!

Ook voor de toeschouwers van de vier grootste wielerrondes ter wereld, WK Wielrennen 2011 in Kopenhagen, de Giro d'Italia in 2002, de Tour de France in 2010 en de Vuelta d'Espana in 2009, hebben wij met onze dranghekken gezorgd.
Voor hen zijn de mensen van D.E.V. Verhuur 25 jaar lang vaak al voor dag en dauw in touw geweest: met het neerzetten van wegafzettingen, het aangeven van omleidingen, het plaatsen van vlaggenmasten...
Ongemerkt, maar wel om ervoor te zorgen dat het publiek de wedstrijd of optocht van begin tot eind kan volgen zonder de deelnemers of zichzelf in moeilijkheden te brengen.

Uiteraard zijn we zelf ook toeschouwer geweest.
Vaak staken we een helpende hand toe. Al kwamen we dan niet in de eerste plaats voor vermaak, toch heeft D.E.V. Verhuur al die evenementen van dichtbij meegemaakt - dichterbij vaak dan de meesten die er speciaal voor waren gekomen.
Ook van minder aangename gebeurtenissen zijn we op die manier getuige geweest: een instorting van de sporthal, bluswerkzaamheden waarbij de brandweer de vrije hand moet hebben, enzovoorts..
Vaak midden in de nacht uit bed gebeld worden en wachten tot met het afzetten van het te beveiligen gebied begonnen kan worden.
Dat zijn dingen die je niet zozeer omwille van de toeschouwers doet, maar waarbij je wel toeschouwer bent, ook als je het liever niet zou zijn.

Vestiging Den Helder
Sinds 2008 heeft D.E.V. Emmen een vestiging geopend in Den Helder, de leiding hiervan is in handen van Wim Derks.
Lees hier meer over de vestiging van D.E.V. Verhuur in Den Helder.

Download hier onze Algemene leverings- en uitvoeringsvoorwaarden (PDF)
Fietsenrekken D.E.V. Verhuur
Fietsenrekken, Koninginnedag Emmen
Dranghekken D.E.V. Verhuur
Sail Amsterdam
Nieuw in het wagenpark van D.E.V. Verhuur
Nieuw in het wagenpark van D.E.V. Verhuur
Dranghekken D.E.V. Verhuur
Bavaria City Racing, Rotterdam