Dranghekken

Dranghekken worden veelgebruikt als afzetting. Zonder dat je het doorhebt, zie je bijna dagelijks dranghekken. Op een markt om het publiek in goede banen te leiden, tijdens een wieler- of hardloopevenement om een barrière te creëren tussen publiek en sporters of bij een concert, dranghekken worden voor vele doeleinden gebruikt.

Voor veel organisaties van evenementen zijn dranghekken dan ook onmisbaar. Dranghekken zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen en daardoor ideaal om te gebruiken als afzetting.Dranghekken huren

Omdat evenementen vaak wekelijks, maandelijks of jaarlijks plaatsvinden zijn dranghekken maar voor een korte periode nodig. In veel gevallen is dranghekken kopen daarom te duur. In plaats van kopen is het veel voordeliger om de dranghekken gedurende deze periode te huren.

De voordelen van het huren van dranghekken

Veel organisaties kiezen voor het huren van dranghekken in plaats van kopen. Naast financieel oogpunt levert dit nog meerdere voordelen op. De voordelen van dranghekken huren bij D.E.V. Verhuur:
  • Kostenbesparend
  • Direct beschikbaar
  • Op locatie geleverd, geplaatst en opgehaald.
  • Geen onderhoudskosten
  • Geen opslagruimte nodig
Voor veel organisaties zijn dit redenen om de dranghekken te huren in plaats van kopen.

Afmetingen dranghekken

Dranghekken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De dranghekken van D.E.V. Verhuur zijn 2,50 meter breed en 1,10 meter hoog. De dranghekken zijn geschikt om dranghekdoeken op te monteren.

Dranghekken op locatie geleverd

Wanneer je dranghekken bij ons huurt, zorgen wij ervoor dat de dranghekken op het afgesproken moment op de gewenste locatie afgeleverd, geplaatst en naderhand weer opgehaald worden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het transport van de dranghekken. Wij van D.E.V. Verhuur leveren bouwhekken door heel Nederland én zelfs in België en Duitsland.

Dranghekken huren bij D.E.V. Verhuur

Wil jij voor jouw evenement dranghekken huren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons zodat we je van het juiste advies kunnen voorzien. Ook voor het huren van bouwhekken, wegafzettingen en fietsenrekken ben je bij ons aan het juiste adres.


Dranghekken van D.E.V. Verhuur
Onthulling hotel Ten Cate, Emmen
Dranghekken van D.E.V. Verhuur
Start- en Finish dranghekken met reclamedoeken
Dranghekken van D.E.V. Verhuur
Start- en Finish dranghekken