Buitenreclame

Driehoeks reclameborden
D.E.V. Verhuur is gespecialiseerd in opvallende buitenreclame: op geschikte punten langs de openbare weg plaatsen wij driehoeks reclameborden en reclamedisplays. Ze bewijzen een breed toepasbaar medium te zijn, dat zich bij uitstek leent voor uitingen in het kader van reclamecampagnes en voor open dagen van scholen, beurzen, auto- en meubelshows en sportevenementen.

De reclameborden en reclamedisplays worden voorzien van een groot formaat (A0) poster. We plaatsen ze rond lantaarnpalen langs bijna alle belangrijke loop- en rijroutes.

D.E.V. Verhuur selecteert die locaties zodanig dat uw boodschap optimaal effect heeft en door een breed publiek kan worden opgemerkt.

D.E.V. Verhuur plaatst reclameborden voornamelijk in Noord- Oost Nederland. Daarbij geldt een minimum periode van 14 dagen en een minimum aantal van 25 borden (75 affiches).

Naast het plaatsen van de borden zorgen wij ook voor:
  • het aanbrengen van de affiches op de borden
  • het aanvragen van vergunningen bij de desbetreffende gemeente(s)
  • het plaatsen en verwijderen van de borden

Reclamedisplays
D.E.V. Verhuur biedt ook de nieuwe hoogwaardige reclamedisplays aan: elegant vormgegeven verbeterde versies van het klassieke driehoeksbord. Deze borden worden permanent aan lantaarnpalen bevestigd en kunnen daardoor niet losraken of scheefzakken.
Bovendien zijn ze vandalismebestendig en compact van vormgeving. Ze vertegenwoordigen de nieuwe generatie van het medium driehoeksbord en staan garant voor verantwoorde en verzorgde reclame-uitingen.


Buitenreclame door D.E.V. Verhuur
Driehoeksbord
Buitenreclame door D.E.V. Verhuur
De nieuwe reclamedisplays