Vlaggenmasten

Vlaggen- en baniermasten
Er zijn veel gelegenheden waarbij het huren van vlaggenmasten uitkomst kan bieden. Bedrijven die (buitenlands) bezoek met gepast vlagvertoon willen ontvangen, officiële openingen, stadsfeesten, jubilea, congressen, sportfestijnen, etc.

Voor kleine en grote evenementen - zelfs wanneer het gaat om meer dan 400 vlaggenmasten gaat - bent u bij ons aan het juiste adres.
En dat alles voor prijzen die u alleszins mee zullen vallen. Natuurlijk verzorgen wij ook het brengen, plaatsen en weer ophalen van de masten en vlaggen.

Vlaggen
Bovendien beschikken wij over een zeer ruime sortering vlaggen in het gangbare formaat van 150 cm bij 225 cm. Zo hebben wij niet alleen de vlaggen van vrijwel alle landen ter wereld in voorraad, maar ook die van de 12 Nederlandse provincies.

Betonbakken
Vaak genoeg komen er situaties voor waarbij vlaggenmasten niet in de losse grond geplaatst kunnen of mogen worden.
Bijvoorbeeld op (verharde) parkeerplaatsen, locaties in de binnenstad of bij indoorevenementen. In zulke gevallen zijn betonbakken uitermate geschikt.
Deze betonbakken zijn stevige bakken à 350kg en zijn getest tijdens zware weersomstandigheden. Met deze bakken staan uw vlaggenmasten stevig verankerd.


vlaggenmasten van D.E.V. Verhuur
Vlaggenmasten met nieuwe betonbakken ter verankering
vlaggenmasten van D.E.V. Verhuur
Baniermasten