Fietsenrekken

Fietsenrekken zijn onmisbaar voor gelegenheden waar fietsers hun tweewielers veilig en georganiseerd willen parkeren. Zo zijn er fietsenrekken voor permanent gebruik, maar ook voor tijdelijk gebruik. Of het nu gaat om een evenement, een tijdelijke locatie of een project van tijdelijke aard. Een fietsenrek is de oplossing om wildparkeren tegen te gaan.Fietsenrekken huren

Wanneer een fietsrek voor permanent gebruik noodzakelijk is, wordt er veelal voor aanschaf gekozen, maar wanneer er tijdelijk fietsenstallingen nodig zijn, is zo'n investering vaak te fors. Daarbij is ook de vraag waar de fietsenrekken opgeslagen kunnen worden na gebruik. Een fietsenrek huren is daarom een flexibel en voordelig alternatief.

De voordelen van fietsenrekken huren

Het huren van fietsenrekken in plaats van aanschaffen brengt meerdere voordelen met zich mee:
  • Direct beschikbaar
  • Snel ophalen
  • Geen grote investeringen nodig
  • Geen opslagruimte nodig
  • Geen onderhoudskosten
  • Op locatie geleverd, geplaatst en opgehaald

Fietsenrekken op locatie geleverd

Of u fietsenrekken huren wilt voor een evenement of voor tijdelijke extra parkeermogelijkheden zoals bij een treinstation, de fietsenrekken worden door heel Nederland op locatie geleverd, geplaatst en bij einde gebruik weer opgehaald.

Fietsenrekken huren bij D.E.V. Verhuur

Voor het huren van fietsenrekken en andere materialen zoals bouwhekken, dranghekken en wegafzettingen ben je bij D.E.V. Verhuur aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring weten we voor elke uitdaging een oplossing. Wij zijn niet voor niets uw partner bij evenementen.


Fietsenrekken van D.E.V. Verhuur
Fietsenrekken NS Station Groningen
Fietsenrekken van D.E.V. Verhuur
Fietsenrekken Koninginnedag Emmen