Bouwhekken

Bouwhekken zijn stalen hekken die voor verschillende doeleinden worden ingezet.
Zo worden bouwhekken gebruikt voor het afschermen van bouwprojecten en evenementen en bij calamiteiten zoals een wegafzetting of woningbrand. Bij calamiteiten is het van belang om het terrein goed maar netjes af te schermen van de omgeving, waardoor de rust en veiligheid van het publiek wordt gewaarborgd.

D.E.V. Verhuur levert een perfecte afzetting op maat voor bouwprojecten, calamiteiten, evenementen en andere doeleinden.Bouwhekken huren

Wanneer je bouwhekken nodig hebt, kan je ervoor kiezen om deze aan te schaffen. Afhankelijk van het project, kan dit een forse investering zijn. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om bouwhekken te huren. Bouwhekken huren bespaar je als ondernemer flinke investeringen. Vooral bij kortlopende projecten of evenementen kan de aanschaf niet uit en is het voordeliger om ze te huren.

De voordelen van bouwhekken huren:

  • Direct beschikbaar
  • Geen grote investeringen noodzakelijk
  • Geen opslagruimte nodig
  • Niet verantwoordelijk voor onderhoud
  • Bij uw op locatie geleverd, geplaatst en opgeleverd

Bouwhek met dekzeil huren

Naast standaard bouwhekken verhuurt D.E.V. Verhuur ook bouwhekken met dekzeil. Zo schermt u locaties af en onttrekt u die zo nodig aan het zicht. Ook kunt u zo een VIP-ruimte of backstagegebied creëren op uw terrein. Door het snelle opbouwsysteem zijn onze bouwhekken erg geschikt voor afscherming bij calamiteiten en ongevallen. Doordat wij in het bezit zijn van de juiste voertuigen, kunnen we de bouwhekken snel leveren en plaatsen.

Bouwhekken op locatie geleverd

Wanneer je bouwhekken bij ons huurt, zorgen wij ervoor dat deze op het afgesproken moment op de gewenste locatie afgeleverd, geplaatst en naderhand weer opgehaald worden. Zo hoef jij je niet druk te maken over het transport van de bouwhekken. Wij van D.E.V. Verhuur leveren bouwhekken door heel Nederland én zelfs in België en Duitsland.

D.E.V. Verhuur meer dan alleen bouwhekken

Niet alleen voor bouwhekken ben je bij ons aan het juiste adres, ook voor het huren van dranghekken, wegafzettingen en fietsenrekken kunnen wij je helpen. Dus heb jij een evenement, calamiteit of bouwproject waarbij je bouwhekken of andere materialen voor nodig hebt, schakel ons in en wij voorzien je van het juiste materiaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op en wij zullen je zo snel mogelijk van antwoord voorzien.


Bouwhekken door D.E.V. Verhuur
Bouwhek met afdekzeil
Bouwhekken door D.E.V. Verhuur
Bouwhekken na een brand