Dev Vestiging DEV Verhuur Den Helder

Sinds de opening van de vestiging in 2008 maakt deze nog steeds een gestage groei door in Noord- en Zuid-Holland.
Na een prima start met Sail Den Helder werd een paar jaar later ook Sail Amsterdam van vele hekwerken voorzien. Beide SAIL evenementen behoren inmiddels tot de vaste klanten. Ook Defensie behoort al een aantal jaren tot de opdrachtgevers waar grote aantallen dranghekken geleverd worden. Service en Flexibiliteit is de grote kracht welke hoog in het vaandel staan bij D.E.V.

De vestiging is voorzien van dranghekken, bouwhekken, evenementen hekken, fietsenrekken, stage barriers, vlaggen en vlaggenmasten en diverse mogelijkheden betreffende wegafzettingen en wegomleidingen.
In 2018 bestaat de vestiging Den Helder inmiddels al weer 10 jaar en kan in alle opzichten tevreden terugkijken, over deze periode is er een grote klantenkring opgebouwd die wij bij hun jaarlijkse evenement mogen ondersteunen met onze service.

In al deze jaren hebben wij goede connecties opgebouwd met een aantal partners welke vertegenwoordigd zijn in de tenten branche en geluidstechnieken, samen met deze partners kunnen wij een product leveren waar de klant blij van wordt. Zo zijn er o.a. de open dagen bij de defensie onderdelen en de Fashion week waar deze samenwerking tot uiting komt. Ook bij zowel kleine als grote sportevenementen kunt U ons vinden, moderne geluidstechnieken voor een kleine omgeving maar ook voor grotere afstanden (marathon/triatlon) kunnen door ons worden verzorgd.

Voor meer informatie is Wim Derks bereikbaar onder telefoonummer 0655 - 340 941 of neem contact op via de email - wim@dev-verhuur.nl.
D.E.V. Verhuur Den Helder
Dev-verhuur Den Helder
D.E.V. Verhuur Den Helder
Partner bij evenementen
D.E.V. Verhuur Den Helder
Nationale Tulpendag
D.E.V. Verhuur Den Helder
Olympisch Stadion
D.E.V. Verhuur Den Helder
Marinedagen Den Helder