Dranghekken

Een complete afzetting van evenemten die veel toeschouwers trekken, variërend van:
  • triathlons
  • marathons
  • popfestivals
  • wielerrondes
  • schaatswedstrijden
  • dorpsfeesten
  • en nog veel meer soorten evenementen...
Bij deze en andere evenementen biedt D.E.V. Verhuur dranghekken, bouwhekken en tijdelijke voorzieningen aan. Groot- of kleinschalig, met één telefoontje naar ons kunt u uw publiek probleemloos in de juiste banen leiden.

De dranghekken, bouwhekken of tijdelijke verkeersvoorzieningen zijn door uzelf af te halen, maar natuurlijk bezorgt D.E.V. Verhuur ook.
Met ons eigen wagenpark dragen wij zorg voor het bezorgen van grote of kleine partijen hekken of tijdelijke verkeersvoorzieningen op locatie.

Met de montage en demontage van dranghekken, bouwhekken en tijdelijke verkeersvoorzieningen ontlasten wij uw organisatie en maken we uw planning stukken eenvoudiger.

Koningsdag 2014 De Rijp
Wij zijn gevraagd om tijdens Koningsdag in De Rijp onze dranghekken langs de route te plaatsen.

Start- en Finish dranghekken

Deze speciale dranghekken zijn ontwikkeld om een nog grotere veiligheid van sporters en publiek te creëren. Door de schuine hoek van de dranghekken is het onmogelijk om over de hekken heen te leunen, ook zijn er geen uitstekende pootjes. De start- en finish hekken lopen door tot aan de straat en zorgen er zo voor dat er geen troep of dieren onder het hek door op de straat kunnen komen.

De start- finish dranghekken zijn ook perfect om sponsordoeken en vlaggen op te monteren, door de schuine hoek zijn ze goed zichtbaar op tv en foto's. Door de speciale constructie zijn ze veilig om te gebruiken bij grote publieke belangstelling.


Dranghekken van D.E.V. Verhuur
Onthulling hotel Ten Cate, Emmen
Dranghekken van D.E.V. Verhuur
Start- en Finish dranghekken met reclamedoeken
Dranghekken van D.E.V. Verhuur
Start- en Finish dranghekken