Wegafzetting

Reeds jaren wordt D.E.V. Verhuur ingezet voor tijdelijke wegafzettingen en/of omleidingen. Denk aan ongevallen op een drukke verkeersader en natuurlijk de omleidingen bij evenementen zoals wielerkoersen.

Voor D.E.V. Verhuur is het zeer belangrijk dat de tijdelijke wegafzettingen en/of omleidingen die bij calamiteiten en evenementen worden ingezet om de veiligheid van de hulpverleners van politie, gemeente en brandweer en eigen medewerkers en de overige weggebruikers te garanderen.

D.E.V. Verhuur levert afzethekken, verkeersborden, kegels, flitslampen, bakens, mobiele pijlwagens en materiaalwagens voor diverse toepassingen. De mogelijkheden hierin zijn teveel om op te noemen. Men kan de afzetting toepassen binnen of buiten de bebouwde kom.

Alle materialen worden geplaatst en geinstalleerd volgensduidelijke vastgelegde afspraken. Dat gebeurt snel en met een open oog voor het veiligheidsaspect. De noodzakelijke afzettingen gebeurt op basis van wettelijke richtlijnen en voorschriften van gemeenten. De CROW 96b richtlijnen zijn daarbij ons uitgangspunt, waarbij we onze eigen normen en die van de opdrachtgever laten meewegen.

Het werkgebied van D.E.V. voor de tijdelijke wegafzettingen en/of omleidingen is Zuid-Oost Drenthe.


wegafzetting door D.E.V. Verhuur
Wegafzetting materiaal
wegafzetting door D.E.V. Verhuur
Wegafzetting materiaal