Wegafzetting

Wegafzettingen zijn de ideale manier om een weg af te sluiten en mensen om te leiden. Of het nou een omleiding voor een sportevenement is of juist voor wegwerkzaamheden. Wanneer een bepaalde weg niet gebruikt mag worden door verkeersdeelnemers is het aan te raden de weg af te zetten met speciale, opvallende wegafzetting. Een weg is op verschillende manieren af te sluiten. Dit kan bijvoorbeeld via een veiligheidshek, geleidebaak of verkeersbarrier.Wegafzetting huren

Wanneer een weg voor één of meerdere dagen dient afgesloten te worden voor het verkeer in verband met een evenement of calamiteit, is het heel kostbaar om hiervoor speciaal wegafzettingen te kopen. Vaak kiezen organisaties er daarom voor om wegafzettingen zoals geleidebaken. Verkeersbarriers en mobiele pijlwagens te huren. Het voordeel van het huren van dit materiaal is dat je verzekerd bent van materiaal van goede kwaliteit zonder dat je hiervoor forse investeringen hoeft te doen.

Verschillende soorten wegafzetting

Bij D.E.V. Verhuur hebben we verschillende soorten wegafzettingen beschikbaar. Een greep uit ons aanbod:
  • Afzethekken
  • Verkeersborden
  • Kegels
  • Flitslampen
  • Geleidebakens
  • Verkeersbarriers
  • Mobiele pijlwagens

Met bovenstaande materialen kunt u een weg op een veilige manier afzetten. Alle materialen worden geplaatst en geïnstalleerd volgens duidelijke vastgelegde afspraken. Dat gebeurt snel en met een open oog voor het veiligheidsaspect. De noodzakelijke afzettingen gebeurt op basis van wettelijke richtlijnen en voorschriften van gemeenten. De CROW 96b richtlijnen zijn daarbij ons uitgangspunt, waarbij we onze eigen normen en die van de opdrachtgever laten meewegen.

Wegafzetting huren bij D.E.V. Verhuur

Op een veilige manier een weg afsluiten voor het verkeer? Dat doe je met wegafzettingen van D.E.V. Verhuur. Ons materiaal is voordelig geprijsd, goed onderhouden en we leveren door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Naast materialen voor een wegafzetting zijn wij ook gespecialiseerd in bouwhekken, dranghekken en fietsenrekken.


wegafzetting door D.E.V. Verhuur
Wegafzetting materiaal
wegafzetting door D.E.V. Verhuur
Wegafzetting materiaal